Hogyan támogathatsz?

A támogatásnak ezer arca van, sokféle formában teheted ezt meg. Mégis a legfontosabb, amivel nagyon sokat tudsz segíteni, ha áldozol egy kicsit a gyermekekre. Hogy mekkora összeget? Ezt rád bízom, nem akarom a zsebedből kivenni a pénzt. Tudod, hogy ha sokan támogattok, akkor nagyon kicsi is elég. És ha úgy döntenél támogatnál, akkor erre a számlaszámra utald el azt az összeget, amit a Bátor Tábor és a Yuppi Tábor csodálatos gyermekeinek szánsz:
18203291-01304601-10010012 
Ez egy Takarék Kereskedelmi Bank számlaszám, ami csak arra jött létre, hogy a gyerekeknek gyűjtsem az adományt. A számla Kiss Attila névre lett létrehozva.

FONTOS: Az adományoknál az utalásnál az alapbeállítás az, hogy anonim. A megjegyzés rovatba írd meg, hogy vállalod e névvel az adományodat, az alábbi formátumban: név (igen/nem), összeg (igen/nem), egyéb üzenet (privát/publikus) Kérlek ne felejtsd el kitölteni a megjegyzés rovatot, különben anonim adományozó leszel.

Természetesen túrázás közben nehezebben frissítem az adományozók listáját, úgyhogy júliusban majd egy kis türelmet kérek Tőled, de természetesen minden adomány fel fog kerülni, amint meg tudom oldani.

És még hogyan támogathatsz?

Ha a túra lebonyolításában segítenél, mondjuk elszállásolnál valamelyik nap, mert a környékeden fejeződik be a túra, azért nagyon hálás tudok lenni. Vagy ha csatlakoznál hozzám, annak is nagyon örülök. Minden ilyesmivel kapcsolatban keress meg privátban. Mivel nem szeretném rátukmálni magam senkire ismeretlenül (sem ismerősként) ezért ha nem tudod semmilyen elérhetőségem, akkor a privát megkeresés kicsit nehezebben fog menni, de nem is baj az, hiszen elsősorban nem ismeretlenül szeretnék betoppanni sehova.

Támogasd a táborokat rajtam keresztül vagy közvetlenül, én mindkettőnek örülök. És ami még fontosabb, nem csak én leszek ettől boldogabb, hanem több száz krónikus beteg gyermek is.