Célom

30 év 30 nap lett a kis kirándulásom neve, amivel egyszerre több célom van. Időrendi sorrendben talán azzal kell kezdenem, hogy évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy 30 éves koromban 30 nap alatt bejárom az országos kék túra teljes útvonalát, mintegy hódolva annak, amit imádok, a természet csodáinak. Később eszembe jutott, miután közel 10 évet eltöltöttem a Bátor tábor önkénteseként, hogy akár jótékony céllal is csinálhatnám ezt.

Ezért elhatároztam, hogy adománygyűjtő túrát indítok, vagyis elárverezem a megtett kilométereimet, úgyis van belőlük bőven. Ezért döntöttem úgy, hogy szívemnek két nagyon kedves tábornak a Bátor tábornak és a Yuppi tábornak fogom felajánlani az összegyűjtött pénzt.

Miért?

Önkéntesként belülről látom, hogy hova, mire megy el ez a pénz, és azt hiszem, hogy nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon jó helyre fog befolyni ez az összeg. Mindkét tábor célja ugyanaz, krónikus beteg gyermekek gyógyulásáért tesznek sokat a terápiás rekreáció eszközeivel. Röviden, tömören ennyi, ha jobban érdekel, hogy mik ezek a táborok, keresd fel a honlapjukat, érdemes. Ha soknak tűnne a vállalásom, ne feledd, az én kis kirándulásom csak a (jég)hegy csúcsa, az alapja az egésznek a Te jó szándékod és a támogatásod, amiből sok sok gyermek mosolya lesz garantálható, hála Neked!